Könyvelési szolgáltatások
Vállaljuk gazdasági társaságok ( ZRt, Kft, Bt, KKt), egyéni vállalkozások, non-profit szervezetek teljes körű könyvelési, adózási és adminisztrációs feladatainak ellátását is.
Az általunk végzett tevékenységek kiterjednek a cégalapítás előtti tanácsadástól a folyamatos könyvelésen keresztül a zárlati feladatok ellátásáig. Könyvelés, bérszámfejtés és egyéb ügyviteli feladatainak folyamatos megoldása során nem csak precíz, pontos és felelősségteljes munkára, hanem modern informatikai háttérre, döntéseihez gyors információkra és tanácsadásra is számíthat.

Az egyszeres és kettős könyvelésen túl elkészítjük, az egyéb analitikus nyilvántartásokat, (például tárgyi eszköz), az ÁFA nyilvántartást, az ezekkel kapcsolatos valamennyi adóhivatali bevallásokat és egyéb jelentéseket is, és leadjuk a mérleg valamint az éves bevallás elkészítésével együtt. Hogy megbízónk a fő tevékenységére tudjon koncentrálni, ezért meghatalmazás esetén képviseljük ügyfeleinket a hatóságok előtt. Időben tájékoztatjuk az egyes fizetési kötelezettségeiről, igény szerint tanácsot adunk Önnek és esetleges egyedi igényire tekintettel is elkészítjük jelentéseit.

Az egyszeres, és kettős könyvvezetés rendszerében, az analitikus és kiegészítő nyilvántartások mellett elkészítjük az alkalmazottak, tagok bérelszámolását. Bérszámfejtési szolgáltatásunkkal biztosítjuk a gazdasági Társaságok és egyéb intézmények számára a teljes körű bérszámfejtési, bérfeladási, személyi jövedelemadó-elszámolási, és egyéb munkaügyi feladatok ellátását.
Elkészítjük a kapcsolódó nyilvántartásokat, vállaljuk a számvitel-politika és belső szabályzatok kialakítását. Ezáltal biztosítva a törvény által meghatározott kötelezettségeik teljesítését és lehetőségeik - az Ügyfél elégedettségét szolgáló - minél jobb kihasználását. Havi zárás után folyamatosan és rendszeresen adunk tájékoztatást a könyvelt vállalkozás működésének alakulásáról a cég vezetése kérésére.

Elérhetőségeink:

Telefonszám: 06/ 70.249.48.37
E-mail: